Forum Klanu WhiteDevils
White Devil
Nie mogę skomentować pod Twoim postem w ważne, więc robię to tutaj. Niedawno zacząłem grać tak samo na Gravelandzie jak i w WhiteDevils, ale wystarczyło mi to żeby nasłuchać się o bugach, doterach i nudzie na serwerze. Wszystko to bardzo ładnie, nie dziwie sie, że chcesz odejść, jednak... no właśnie jednak, nie mam zamiaru zaczynać wszystko od początku, teraz gdy zaczyna się zabawa (dobijam 75). Stąd też moja decyzja, zostania tutaj (dopóki i mnie nie zacznie denerwować całe zło ). Trudno będzie się rozstać. Osoby, które są online, w tym także i ja, mocno utracą na nieobecności lidera lub kogokolwiek z góry
. Wszyscy chcielibyśmy dalej rozwijać WD i dalej bić pod białym sztandarem zamiast rozsypać się po innych klanach. Stąd prośba do Ciebie Lord, abyś obdarował Sharess (która jest często online, najstarsza lvl'em i wogóle naj naj naj
) niektórymi z praw, chodźby przyjmowaniem i wyrzucaniem członków. Miłoby było jakby, ktoś jeszcze wyraził swoje zdanie o tym czy woli zostać i tutaj kontynuować tradycje naszego klanu, czy przejść za liderem w nieznane. To tyle z mojej strony, mam nadzieję, że nasze drogi wkrótce znów się połączą i stworzymy coś naprawdę silnego.
Pozdrawiam.
Ja też mam zamiar nie odchodzić z Gravelandu tu dawno zacząłem gre i mam zamiar skonczyć . Popieram Zielonka żeby dać prawka komuś mocnemu, obcykanemu w grze (jeśli masz chęć rzucić graveland). Myśle, że kiedy ktos z invem bedzie online bardzo często możemy zrobić z WD jeden z najlepszy klanów na servie.
I to by było tyle .
White Devil
Jeśli ja pójdę na inny serw, to Psychoneurosis zostanie CL'em (zresztą od początku istnienia klanu on oraz Yosi są VCL'ami), a ponadto Sharess, Ocean i Green dostaniecie część praw (w tym na bank invita).
Co do Twojego posta Green odnośnie "nie mam zamiaru zaczynać wszystko od początku, teraz gdy zaczyna się zabawa (dobijam 75)". Zobaczymy co zrobisz jak zaczniesz się wkurwiać w takim stadium rozwoju postaci jak ja hehe. Wtedy będziesz mógł powiedzieć, że "coś tam masz" i że szkoda to porzucać. Poza tym ja powiedziałem od początku, że nikogo nie namawiam. Byłem na GL'u pierwszy z całej ekipy i grałem sam jakiś miesiąc, więc dla mnie to nie problem. Poza tym zobaczcie sobie co się zmieniło po tej ich "genialnej" fuzji? Co się zmieniło po przejściu na finala? Nic poza tym, że jest więcej bugów, a my gramy w mutanta - hybrydę interluda z gracia 1 + 3 tony bugów. Ja się chcę pobawić i nie mam zamiaru się wkurwiać 10 razy dziennie, że coś nie działa, że geodata nie istnieje i wypierdala mnie z katek na powierzchnię 4 x na h. Ja to pieprzę. Yosi odszedł po miesiącu gry, Alastor odchodzi jak tylko wróci z brudstoka, Axe się zastanawia, klan Ronins wydupia na L2Extreme, Renegaci już częściowo są gdzieś indziej, jakieś 7 osób z klanu od początku jego powstania zrezygnowało po 3 - 4 dniach gry tutaj. Byli tu nawet 3 bracia z offa i dali sobie spokój. Dlaczego ja mam zostawać na najgorszym serwie jaki jest? Zastanówcie się nad tym, bo wszystko przed wami. Dojdziecie do s gratów i wtedy pogadamy jak elementu w nie nie wsadzicie bo są zbugowane. Zresztą. W tym momencie to nie mój biznes. Ja tylko powiem za jakiś czas po raz kolejny "a nie mówiłem" jak to było w przypadku descenta, czy abyssa. Ja jak na razie siedzę na x666 i śmieję się jak kolejni gracze jadą po gm'ach na hero voice i dostają jaila "bo prawda w oczy kole".
Chciałem zacząć od początku gdzieś indziej. Całym klanem, żeby nadal ekipa była zgrana i ogarnięta, ale nie zmuszę was do niczego. Ja odchodziłem już raz z tego serwa, teraz już po prostu nie chcę wracać, bo tutaj nie ma przyjemności z gry (na Dragon Network miałem lepszą. A ten cały syf z czasem zniechęca każdego. No nic z tym teraz nie zrobię.
Mam na oku kilka serwów. W najbliższym czasie się na nie wybiorę i zobaczę z czym to się je. Mam nadzieję, że będzie lepiej niż tutaj i wtedy dopiero zacznę Was namawiać Bo jak na razie tylko zapytałem hehe;)
White Devil
Już znalazłem;) Aktualnie siedzę na L2 Extreme. Polski serwer, znalazłem go na HopZone, miał bardzo wysokie miejsce... Wbrew pozorom w cholerę ludu tu gra (1500+) i sporo obcokrajowców (jest kogo lać. Jedyne co mi niezbyt psi to niskie raty (x10). Ale... nie jest źle. Daje radę i jest ogólnie niezła zabawa. Taka inna;) Poza tym jest to full Final (z tego co widzę). Jak na razie to chyba 3 osoby do mnie dołączą. No i czekam na Roninsów
p.s. odnośnie sprawy lidera - funkcję CL'a pełni Psychoneurosis. Jest najdłużej w klanie z Was wszystkich, ogarnia grę dość dobrze i od teraz on ma ostatnie słowo, full przywileje i zastępuje mnie do mojego powrotu (bo zapewne się jeszcze pojawię). W razie czego sprawy do mnie umieszczać na forum, a poza tym będę wchodził sporadycznie na TS'a.
Final -> dno. Ja bym chetnie gral tylko i wylacznie na Interlude.
White Devil
Niby tak. Ale na Extreme jest ten Final tak rozbudowany, że gl nie będzie tak wyglądał jeszcze pół roku o ile w ogóle. A poza tym jest cholernie podobnie do Abyssa, właśnie do Interka;) Jak na razie ja, Kanvar, Alastor i Mysli tu zostajemy (bo jeśli nawet Oleś jest serwem zachwycony to musi coś znaczyć
White Devil
Wiec skoro juz tam jesteście to moze dajcie nam tu pozostalym na gl chociaz prawo do dodawania ludzi do klanu ^^? Pkt rep. za aka zawsze sie przydadza, a i kto wie, moze ktos zechce z nami zostac ;p Jest nas w sumie 3 aktywnych ale to zawsze cos, a poza tym mamy aly.
Pozdro!
White Devil
Jak dam rade wejść na gl, to to zrobię. Jak na razie musiałbym robić deinstall.... więc mi się to nie uśmiecha. Jak na razie to napisz mi kto jest aktywny, a kto nie. Zrobię przesiew jak tam wlecę, dam Waszej trójce więcej praw i to będzie na tyle.
p.s. na gl frekwencja spadła o połowę po przejściu na finala, więc radzę się zastanowić. Poza tym gl = dno, a ex jest zajefajny (codziennie kama, rajdy na fortece itp. Napisz na ! że szukasz pt na kame, czy rb to 30 osób Ci od razu pisze. Na gl się a grade seta tydzień kupuje.... Połowa naszego nowego klanu jest z GL'a. Poza tym Ronins, Renegaci, Bractwo Cienia, Impuls w większości lub w całości są także na exie. Zastanówcie się, bo szkoda starań na serwie który upadnie niebawem)
White Devil
Aha. A tak w ogóle to co to znaczy "aktywni" ??? Ja jestem na TS od rana do wieczora od jakichś 4 dni i nie widziałem nikogo z Was. Na gl ostatnio u Dziesiony jak wlazłem na moje konto nie było nikogo, przez jakieś 2 godziny (3 razy tak wchodziłem).
White Devil
Jaka deinstalacja l2 o czym Ty mowisz Lord. Za każdym razem, gdy Graveland leży (co ostatnio zdarza się dość często) loguje się na Extrime (rzadko jestem, nick Greeny, może jak przejdę będzie to OL) czy jak tam ten serwer się zwie i wcale nie robię żadnej deinstalki wystarczy, że zmienię nazwę systemów. Prawda jest taka, że Talek ma jakieś problemy z kompem i nie wchodzi praktycznie już nigdy, jestem tylko ja i Sharess trochę ludzi pyta się o rekrutacje, ally jest wściekłe, że jest nas tylko dwoje, a wszyscy co chcą grać dla WhiteDevils patrzą jak klan na Gravelandzie się sypie. Wystarczy kilka chwil na ściągniecie góra 2 plików (oryginalny system + patch graveland) a już wszystko powróciłoby do normy. Racja nikt nie wchodzi na TS'a, bo co za sens gadać we dwójkę. Łatwiej już pisać pm'y. Proszę o jakieś kroki w tej sprawie, bo już jesteśmy u schyłku wytrzymałości w umierającym klanie.